42|54
ELODIE OUEDRAOGO & OLIVIA BORLÉE LANCEREN EIGEN SPORTLIJN


FASHION

Dankzij 42|54, de nieuwe sportswearlijn van Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée, stond je nog nooit zo fashionable in de fitness!

Olympische medaillewinnaressen Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée hebben hun passie voor mode en jarenlange ervaring op de atletiekpiste gebundeld om een eigen sportlijn te beginnen. De nieuwe sportlijn 42|54 is een verwijzing naar hun nationaal record op de Olympische Spelen in Peking. En geloof ons, het is niet de zoveelste onflatterende slodderbroeken-lijn met items waarvan je na 5 minuten al begint te zweten als een otter.De collectie bestaat uit 19 draagbare stuks die aanvoelen als een 2de huid en afgewerkt zijn met fijn draadwerk. Alle ontwerpen zijn gemaakt van zuiver Italiaans katoen en laten je figuur perfect tot zijn recht komen, zelfs wanneer je de ziel uit je lijf aan het sporten bent. De winning combination van zwart en wit, zorgt ervoor dat alles perfect onderling te combineren valt. Je hoeft dus niet eerst eindeloos je hoofd te breken over een mooie sportoutfit. Met de items van 42|54 zie je er altijd op je best uit.De technische, functionele, maar vooral highly fashionable collectie kun je dus niet alleen naar de sportschool dragen, maar ook even goed op een terrasje met de girls of op een casual Friday.


Prijzen variëren van € 70 tot € 395. De collectie is te koop via de webshop van 42|54 en in de Smets Premium Store in Brussel.


Wat is jouw favoriete stuk uit de collectie?

08.04.2016
GESCHREVEN DOOR LAURA DEBOEL
NEWS

Prev Back to Lifestyle Next